Skapa en natur i ditt egna hem

Det är många av oss som gillar sköna dagar i naturen då man får njuta av frisk luft och solens strålar, Det finns inget som ger en så mycket energi. Att inreda sitt hem i naturens färger och mönster känns iallafall i mitt fall givet, speciellt nu när vi går mot både mörkare och kallare tider.

Att ta med sig naturen in i hemmet ger både en avslappnad och frisk känsla. Det är jordnära fina färger och unika mönster. Man kan inreda det med en kal och lite tom stil eller med en rörig och mysig stil, vad som passar en bäst. Samma sak gäller även färgerna, du kan antingen inreda med varmare färger som beige, brun, mossgrön etc. eller välja de kallare färgerna i naturen som olika gråa nyanser, blått, vitt etc. Eller kanske vill du göra en blandning av båda? Hur som helst så finns det massor av inredning som det går att få in hemmet som har en härlig naturkänsla. Marmor är till exempel ett material som är väldigt naturnära och lätt att inreda med i hemmet.

Marmor kan du ha som golv, bänkskiva, kakel etc. och givetvis göra något eget av som till exempel en marmor-bordskiva. Marmor är en väldigt unik och vacker bergart som går i de gråa, lite kallare nyanserna. Detta kan givetvis anpassas och man kan få allt från lite beigefärgad marmor till svart marmor, efter smak och tycke helt enkelt.