Inred ditt drömhem

Att skapa en oas i sitt hem där man kan varva ner och vara omgiven utav saker som man tycker om är en stor dröm för många. Det är inte helt ovanligt att man får upp en specifik bild i huvudet kring hur man skulle vilja ha det i ett visst rum eller en speciell del utav ett hem, som man sedan försöker att uppfylla så gott det går. Antingen kan man ordna det hela med hjälp utav saker som man har hemma, eller så får man bege sig ut i butikerna och leta efter möbler och dekorationer som passar in. Känner man att man vill ha hjälp med det hela kan man antingen leta inspiration i tidningar eller på nätet för tips. En annan idé är att anlita en inredare som kan hjälpa till med att få dina drömmar att uppfyllas.

Hittar du inte de specifika prylarna som du drömmer om att ha i ditt hem kan du alltid anlita en designer eller hantverkare för att låta denna göra dina idéer till verklighet. Har du tur så kanske du har någon händig människa i din närhet som kan hjälpa dig med det hela?

Dock är det så att inredning och renovering ibland kan bli en ganska så kostsam utgift. Därför är det en stor dröm för ganska så många att någon gång vinna på Lotto, så att man kan göra dessa saker utan att behöva oroa sig över den ekonomiska biten. Ett spel som kan öka dina eventuella vinstsummor när du spelar på Lotto är Joker, vilket är ett tilläggsspel som fungerar ihop med flera utav Svenska Spels olika spel. Att kombinera spelet med just Lotto är väldigt vanligt, då dragningen för båda dessa sker vid samma tv-sändning. Även i Joker handlar det om att man ska välja ut en rad utav siffror som man tror på, dock denna gång mellan 0 och 9. En och samma siffra får förekomma flera gånger om man så vill och här är även ordningen som siffrorna sätts i viktig. För att vinna på Joker gäller det nämligen att man har prickat in ett visst antal korrekta siffror i följd, antingen från jokerradens start eller slut. Ju fler rätt du får, desto mer vinner du och om du lyckas ha minst 2 rätt på Joker samt alla rätt på Lotto vid samma dragning så plockar du hem den stora Drömvinsten. Denna ständigt växande jackpott är alltid på minst 75 miljoner kronor och växer för varje dragning som den inte delas ut. Som störst har den hittills varit på över 300 miljoner kronor, vilka gick till en lycklig vinnare i Norrköping för ett par år sedan.