Fyll hemmet med minnen

book-shelf-349947_640I sin egen bostad ska man känna sig trygg, lugn och bekväm. Den ska vara anpassad efter dig och/eller era behov och därmed även fungera funktionellt. I ditt hem kommer du vara med om massvis med saker, förhoppningsvis händelser som är bra och inte dåliga.

I ditt hem inreder du och din familj efter hur ni vill ha det, det är det som gör ett hem personligt och unikt. Du kan inreda med egentligen allt från svart till vitt och plast till glas men man ska inte förglömma att fina det där extra unika. Att till exempel inreda med minnen i form av bilder från speciella tillfällen som till exempel bröllopet, semestern i Afrika eller barnens första skolpjäs.

Om du inte vill ha minnesprylar överallt i ditt hem så kan du göra i ordning en plats som är speciellt ägnad till dessa. Till exempel kan du skapa en fotovägg med bilder från era olika resor, eller sätta upp en hylla som får hålla plats åt alla souvenirer. En hylla som kan passa bra till detta är en Stringhylla, som du enkelt kan göra större vid behov.

Att fylla ditt hem med minnen behöver inte innebära att fylla det med ramar och bilder från speciella tillfällen, varför inte ha det speciella tillfället i hemmet och på så sätt skapa minnen? Ha till exempel ert sommarbröllop ute i er egen trädgård istället för att vara på någon annan obetydlig plats. Eller ha barnens student hemma och bjud över nära och kära för att fira den i ert hem istället för i någon ödslig lokal. Det finns många minnen att skapa i ett hus, via både inredning och på annat sätt. Gör det du också!